Si vols col.laborar com a voluntari a la Cursa de 10 Km de Sant Vicenç Horts el pròxim 20 d'octubre

APUNTA'T AQUÍ!!

 
 

Reglament:
 
La Regidoria d’Esports de Sant Vicenç dels Horts i Gesport organitzen el proper 20 d'octubre de 2019 a les 10 h del matí, la 11a edició de la cursa de 10 kms oberta a totes les persones majors de 16 anys, sense distinció de categoria, sexe o nacionalitat.
 
La cursa és oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el reglament present.
 
La distància és de 10 km. Hi haurà un avituallament als voltants del quilòmetre cinc.
 
Les zones de sortida i arribada es troben al parc de la Foneria (carrer del Claverol, 6).
 
Tots les persones que hi participin i acabin la cursa rebran un obsequi commemoratiu per part de l’organització (enguany una dessuadora tècnica JOMA), obsequis promocionals dels col·laboradors, una peça de fruita i beguda.  
 
Les 8 categories establertes són:
 
Categoria
Codi
 
Categoria
Codi
 
Júnior masculí
1
Nascuts al 2000 i 2003
Júnior femení
6
Nascuts al 2000 i 2003
Sènior masculí
2
Nascuts entre el 1975 i el 1999
Sènior femení
7
Nascuts entre el 1975 i el 1999
Veterà masculí
3
Nascuts entre el 1960 i el 1974
Veterà femení
8
Nascuts entre el 1960 i el 1974
Màster masculí
4
Nascuts el 1959 i anys anteriors
Màster femení
9
Nascuts el 1959 i anys anteriors
Absoluta masculí
5
Tots els corredors
Absoluta femenina
10
Tots els corredors
 
L’organització pot demanar el DNI o un document similar per comprovar l’edat de l’atleta.
 
Es donaran premis i trofeus a les tres primeres persones classificades de cada categoria, tant masculina com femenina.
 
Els premis es lliuraran al camió-podi a les 11:10h.
 
Els trofeus es poden recollir fins a tres mesos després de la competició a les oficines de la Regidoria d’Esports (carrer del Claverol, 6). Després d’aquest període no es poden reclamar.
 
El/la participant que no anoti la data de naixement a la inscripció s’inclourà automàticament en la categoria 2.
 
Una inscripció es considerarà formalitzada un cop omplert el formulari web o la butlleta d’inscripció i un cop realitzat el pagament.
 
Les inscripcions tenen el preu de 15€ i es tancaran el dijous, 17 d'octubre, a les 21 h. Es podran fer online des de la wwb de la cursa i de forma presencial al CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals. El període d'inscripció finalitzarà abans si s'arriba al límit dels 600 participants. Només es podran retornar els diners d’una inscripció per causa justificada. En cas d’haver-hi places disponibles, es podran fer  inscripcions el diumenge, 20 d'octubre, per un preu de 20 €, a la zona habilitada al parc de la Foneria, de 8 a 9.30 hores.
 
Inscripcions:
Presencial:
Complex Esportiu Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals
Carrer del Claverol, 2-4,
Sant Vicenç dels Horts
Telèfon: 93 672 44 48
Horari d’obertura: De dilluns a divendres, de 7.30 a 22 hores
                               Dissabtes de 9 a 22 hores.
Per Internet:
www.gesport.cat/cursa10KSVH, un mes abans de la prova i fins a les 21 hores del 17 d'octubre.
 
No s’admetran inscripcions per telèfon, fax ni correu electrònic.
 
La cursa de 10 km es cronometrarà per mitjà d'un xip d'un sol ús incorporat al dorsal (enguany no caldrà xip groc). L’atleta que no faci la cursa amb el dorsal-xip no sortirà a les classificacions, ja que no es podrà comptabilitzar ni tampoc tindrà dret a  recollir l’obsequi.
 
Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i massatges al Complex Esportiu Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals, situat al carrer del Claverol, 2-4 i una àmplia zona d’aparcament al Polígon Industrial de la Barruana, a 50 metres de la zona de sortida.
 
La cursa estarà senyalitzada degudament i autoritzada.
 
El control d’arribada de la cursa de 10km es tancarà 90 minuts després d’haver-se donat la sortida.
 
Tots els participants han de portar el dorsal ben visible. No portar-lo  visible pot ser motiu de desqualificació. Els/les atletes sense dorsal no poden entrar a la meta.
 
L’atleta que retalli el circuit marcat per l’organització serà desqualificat/ada i no tindrà opció a premi ni cap obsequi a l’arribada.
 
En cas d’haver-hi reclamacions, aquestes s’han de presentar per escrit acompanyades d’un dipòsit de 30€, una vegada s’hagi acabat la cursa. La decisió presa per l’organització serà inapel·lable.
 
L’organització declina tota responsabilitat pels possibles perjudicis que la participació en la cursa pugui comportar a les persones inscrites abans, durant o després de la prova.
 
Pel sol fet de participar-hi, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi especifiqui se sotmet a la decisió de l’organització.
 
Els resultats sortiran el mateix dia de la prova i es penjaran als plafons informatius. A l’endemà es podran consultar a la web de la cursa.
 

2019-10-20

Miguel Fresneda i Silvia Alberich es proclamen guanyadors de la 11a edició de la Cursa dels 10 km de Sant Vicenç dels Horts
La cursa dels escolars supera, per primer cop, la xifra de participants amb més de 500 inscrits en la 7ª edició celebrada en el marc de la 10k. 
 
2020 Cursa 10 km SVH