Si vols col.laborar com a voluntari a la Cursa Mataro el pròxim diumenge 10 de Setembre del 2017

APUNTA'T AQUÍ!!

 
 

Ja pots consultar els RESULTATS i les IMATGES de la 23a Cursa Popular de la Diada de Mataró. CLASSIFICACIONS 2017 / FOTOGRAFIES 2017

La tradicional Cursa Popular de la Diada de Mataró es durà a terme aquest any, el diumenge 10 de setembre, amb sortida i arribada a la zona del TecnoCampus.

Aquesta cursa, de 10 km, estarà organitzada pel Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració de Gesport, l'Ajuntament de Mataró i TecnoCampus.

En aquesta pàgina podreu anar trobant el reglament i tota la informació de la prova, així com el fomulari per poder realitzar les inscripcions fins el divendres anterior a la cursa (tancament online a les 8 del matí). 

Com a novetat, i gràcies a la col·laboració de Mb Motors, enguany també es podrà recollir el DORSAL i la SAMARRETA COMMEMORATIVA el dia abans de la cursa. Mb Motors donarà un petit obsequi a tots els qui hi passin a recollir-lo dissabte, enre les 17 i les 20 h. 

El 10 de setembre t'esperem al TecnoCampus!!!

RECOLLIDA OFICIAL DE DORSALS

Dissabte, 9 de setembre de 2017 - De 17 a 20 h a MB Motors (Quadis Autocentre de Cabrera de Mar)
Diumenge, 10 de setembre de 2017  -  A partir de les 7:30 h al TecnoCampus de Mataró.

SERVEIS

Aparcament gratuït Pàrquing del TecnoCampus - Punt d'Informació - Recollida de xips i dorsals - Servei de dutxes - Guarda-roba - WC Sortida/Arribada - Llebres (ben visibles) per anar a 40', 45', 50' i 55'.
Tots els serveis estaran, correctament senyalitzats.

PREMIS

Bossa del corredor i samarreta commemorativa per a tots els participants. En finalitzar la prova es farà el lliurament oficial de premis als primers classificats de la general i de les categories (veure'n relació).També hi haurà una RIFA de 20 productes, just després dels podis.

Enrique Luque (Rios Runnning) amb un temps 32'47" i d'Enka Viñas (CA Granollers) amb 39'24" van ser els guanyadors de la passada edició, la 22a Cursa Popular 11 de setembre - Mataró 10 km. Consulta la resta de RESULTATS (classificació) i les IMATGES (fotos). 

Consulta les afectacions de trànsit (clic).


2017-09-11

ELS MATARONINS ENRIQUE LUQUE I CLARA HERNÀNDEZ GUANYADORS DE LA CURSA DE LA DIADA
300 esportistes van atrevir-se a recórrer els 10 km d'aquesta cursa.
 
 
©2008-2019 Cursa del 11 de Setembre