Si vols col.laborar com a voluntari a la Cursa Mataro el pròxim diumenge 10 de Setembre del 2017

APUNTA'T AQUÍ!!

 
 

1 Dia de la Cursa
Diumenge, 10 de setembre de 2017
Sortida: 9:00 hores des del Tecnocampus (Avda. Ernest Lluch, 32) 
Organitza: Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració de Gesport, l'Ajuntament de Mataró i TecnoCampus.
La cursa està oberta a totes les persones que hi vulguin participar. Els menors d'edat hauran de portar una autorització paterna per recollir el dorsal. 

2 La distància
És de 10 Kms, certificats per l’empresa Gesport - Gestió Esportiva del Maresme.

3 El recorregut
Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat cada quilòmetre. Hi haurà un avituallament líquid al Km 5 i un altre a l'arribada.

4 Tancament de la prova
El tancament de la prova es produirà a les 10:30 hores, al cap d'una hora i mitja d'haver començat.

5 Per participar
Per participar-hi i optar a la classificació, és obligatori córrer amb xip i fer efectiu l'import corresponent als drets d'inscripció. Si es participa amb xip propi (de color groc), caldrà fer-ho constar al formulari d'inscripció on-line, indicant-ne el codi.

6 Responsabilitat civil i assegurança d'accidents
La participació a l'esdeveniment està sota responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa, tot i així l'organització té contractada una pòlissa de responsibilitat civil, i una assegurança d'accidents per a cada esportista.

7 Cancel.lació de la inscripció
En cap cas es tornaran els diners de la inscripció, tret que la prova es suspengui per decisió de l'organització i per causes imputables a la mateixa.

La inscripció, en aquesta 23a edició, es tancarà el divendres anterior a la cursa (a les 8 del matí) o quan s'assoleixi el límit de 500 inscrits.

8 Classificacions
Es realitzaran classificacions individuals absolutes i per categories (masculina i femenina): A Fins a 17 anys, B de 18 a 40 anys, C de 41 a 50 anys, D 51 anys o més. El cronometratge es farà per mitjà de l’empresa Championchip. També es lliurarà un premi a l’entitat amb més participants.

9 Serveis
L’organització posarà a disposició dels participants el pàrquing soterrani del Tecnocampus (fins a exhaurir les places), dutxes, vestidors, WC, Guarda-roba, llebres (per anar a 40’, 45’, 50’ i 55’) i Massatges.

10 Acceptació del reglament
El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L'organització decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.

El comitè organitzador

 


2017-09-11

ELS MATARONINS ENRIQUE LUQUE I CLARA HERNÀNDEZ GUANYADORS DE LA CURSA DE LA DIADA
300 esportistes van atrevir-se a recórrer els 10 km d'aquesta cursa.
 
 
©2008-2019 Cursa del 11 de Setembre