Si vols col.laborar com a voluntari a la Mitja Marató el pròxim diumenge 7 d'Abril del 2019

APUNTA'T AQUÍ!!

 

PROVA OFICIAL DEL GRAN PREMI CHALLENGE DIPUTACIÓ DE BARCELONA DE MITGES MARATONS.

Accedeix als RESULTATS ONLINE en un clic > CLASSIFICACIONS 2019

Accedeix a totes les GALERIES FOTOGRÀFIQUES en un clic > IMATGES 2019 (Els àlbums s'aniran ampliant en les properes hores amb fotografies que es poden descarregar de manera gratuïta).

Accedeix al primer reportatge de RÀDIO CALELLA TELEVISIÓ en un clic > VÍDEO 2019 

Accedeix al vídeo de 12 minuts, emès el divendres i diumenge posterior a la prova, pel canal ESPORT3 de TV3 > VÍDEO TV3

El proper diumenge, 7 d'abril, a les 9:30h, teniu una cita amb una de les proves més ràpides del territori català, la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2019.

Les inscripcions podran realitzar-se a preu reduït fins el 28 de febrer, i seguiran obertes fins el proper divendres, 5 d'abril, a les 9 del matí, o en exhaurir els 1000 dorsals que l'organització posa a disposició dels participants. El mateix dia de la prova no es faran inscripcions. 

Com en les darreres edicions, s'organitzarà una FIRA DEL CORREDOR, dissabte per la tarda de les 17:00 a les 20:30h (c/ església, 333), on els atletes podran recollir el DORSAL, tot i que també es podrà fer el mateix dia de la prova, de les 8 a les 9h (Plaça Catalunya). Junt al dorsal, l'organització lliurarà una SAMARRETA TÈCNICA COMMEMORATIVA. Qui reculli el dorsal a la Fira del Corredor també rebrà uns MITJONS JOMA.

Donat que és una de les proves més ràpides del territori català, l'organització posarà una desena de LLEBRES a ritmes diferents, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. Hi haurà esportistes amb una bandera, clarament visible, que portaran el ritme per a 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55 i 2:00.

Un cop acabada la cursa, també es lliurarà la tradicional BOSSA DEL CORREDOR, refrigeri i un massatge per aquells/es qui el necessitin.


Al 2019 t'ho perdràs???? CORRE, CORRE, ...

I ... si no veus gaire clar això dels 21 kms però vols dedicar el teu temps a una bona causa podràs participar a la caminada solidària de 5 km organitzada per la Fundació Junts Autisme que sortirà des del mateix punt que la Mitja, però mitja hora més tard, a les 10 del matí. Els beneficis recaptats per les inscripcions es destinaran íntegrament a finançar projectes d'aquesta entitat que treballa per a la defensa dels drets i la inclusió total de les persones amb autisme des de que són petits, fins a l'edat adulta. Amb la inscripció, de 5€, es regalarà una bossa, una cantimplora i una samarreta de l'entitat. Pel que fa al recorregut de la caminada, sortirem de Poble Nou (Pineda de Mar), just davant la Plaça del sol, a les 10 del matí després d'haver animat als i les valentes que participaran de la mitja marató del Maresme, i després de 5km pel Passeig Marítim de Calella, arribarem de nou al Passeig Marítim de Poblenou (Pineda de Mar) per a donar per acabada aquesta caminada en favor de les persones amb autisme, una condició de la que cada cop se'n diagnostiquen més casos i que afecta a les àres de comunicació i llenguatge, socialització, interessos i sensibilitat. Per a més informació sobre autisme consulteu www.juntsautisme.org

Consulta el CIRCUIT de la MITJA MARATÓ en un CLIC (mapa). Nota: Aquest recorregut tindrà una variació a Malgrat de Mar (Passeig Martítim en obres) i a Pineda de Mar (Fira Sud a Avda Hispanitat). Els jutges de la FCA ja han homologat aquestest dues petites variacions que estaran, correctament, senyalitzades.

Enllaços EDICIÓ ANTERIOR:

Ja pots visionar el REPORTATGE ESPECIAL de 12 minuts emès al canal televisiu ESPORT3 > VÍDEO 2018

Accedeix, en un clic, als RESULTATS oficials de l'edició del 2018 > CLASSIFICACIONS 5K / 21K

Descarrega't, gratuïtament, les IMATGES de l'edició del 2018 > GALERIA FOTOGRÀFICA

No et perdis el REPORTATGE ESPECIAL de 12 minuts que s'emetrà dilluns, 19 de març, a ESPORT3 a partir de les 22:20h. 

 

 


2019-04-07

DIMITRIJS SERGOJINS I KITIJA VALTERE GUANYADORS DE LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME
La prova ha superat el mig miler de participants
 
 
©2008-2019 Mitja Marató Costa Barcelona Maresme