Si vols col.laborar com a voluntari a la Mitja Marató el pròxim diumenge 18 de Març del 2018

APUNTA'T AQUÍ!!

 
 

S'ACOSTA LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME
2017-03-16
Tot preparat per a gaudir d'una nova edició que presenta novetats.

El proper diumenge, 26 de març, se celebrarà una nova edició de la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2017, una de les proves més ràpides del territori català. Aquesta serà la segona prova puntuable pel nou CIRCUIT MARESMENC DE CURSES (nova lliga de Gesport i Championchip).   

La mitja que enguany presenta com a novetat principal la possibilitat de  participar en una cursa paral·lela de 5 kms, una prova que sortirà 5 minuts després de la Mitja.

Com en la passada edició, s'organitzarà la FIRA DEL CORREDOR, dissabte per la tarda (c/ església, 333), on els atletes podran recollir el DORSAL. Els que ho facin dissabte rebrán uns mitjons. Els dorsals també es podran recollir el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30h (Plaça Catalunya). Junt al dorsal, l'organització lliurarà la SAMARRETA TÈCNICA COMMEMORATIVA, que tornarà a ser un model de gran qualitat de la marca esportiva JOMA.

Donat que és una de les proves més ràpides del territori europeu, l'organització posarà una desena de LLEBRES a ritmes diferents, per tal de que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa.  

A més aquest any hi haurà MÉS AVITUALLAMENTS que mai, un total de 7.

Un cop acabada la cursa, també es lliurarà la tradicional BOSSA DEL CORREDOR,  un refrigeri i un massatge per aquells/es qui el necessitin.

Les inscripcions podran realitzar-se fins el dimecres anterior a la prova, o en exhaurir els 1500 dorsals que l'organització posa a disposició dels participants.

 

Info i inscripcions a www.gesport.cat/mitjamaresme


 

 

 

 

 

 


2018-03-18

JAAFARI I BECERRA (CLUB LA SANSI), GUANYADORS DE LA 10a MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME
Al 2018 reediten la victòria que tots dos també van aconseguir al 2016.
 
 

©2008-2018 Mitja Marató Costa Barcelona Maresme