Si vols col.laborar com a voluntari a la Mitja Marató el pròxim diumenge 26 de Març del 2017

APUNTA'T AQUÍ!!

 
 

S'ACOSTA LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME
2017-03-16
Tot preparat per a gaudir d'una nova edició que presenta novetats.

El proper diumenge, 26 de març, se celebrarŕ una nova edició de la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2017, una de les proves més rŕpides del territori catalŕ. Aquesta serŕ la segona prova puntuable pel nou CIRCUIT MARESMENC DE CURSES (nova lliga de Gesport i Championchip).   

La mitja que enguany presenta com a novetat principal la possibilitat de  participar en una cursa paralˇlela de 5 kms, una prova que sortirŕ 5 minuts després de la Mitja.

Com en la passada edició, s'organitzarŕ la FIRA DEL CORREDOR, dissabte per la tarda (c/ església, 333), on els atletes podran recollir el DORSAL. Els que ho facin dissabte rebrán uns mitjons. Els dorsals també es podran recollir el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30h (Plaça Catalunya). Junt al dorsal, l'organització lliurarŕ la SAMARRETA TČCNICA COMMEMORATIVA, que tornarŕ a ser un model de gran qualitat de la marca esportiva JOMA.

Donat que és una de les proves més rŕpides del territori europeu, l'organització posarŕ una desena de LLEBRES a ritmes diferents, per tal de que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa.  

A més aquest any hi haurŕ MÉS AVITUALLAMENTS que mai, un total de 7.

Un cop acabada la cursa, també es lliurarŕ la tradicional BOSSA DEL CORREDOR,  un refrigeri i un massatge per aquells/es qui el necessitin.

Les inscripcions podran realitzar-se fins el dimecres anterior a la prova, o en exhaurir els 1500 dorsals que l'organització posa a disposició dels participants.

 

Info i inscripcions a www.gesport.cat/mitjamaresme


 

 

 

 

 

 


2017-03-26

JENNY SPINK BAT UN NOU RČCORD FEMENÍ DE LA PROVA
En categoria masulina, Radouane Nouir i Dimitri Serjogins han arribat junts a meta
 
 

©2008-2017 Mitja Marató Costa Barcelona Maresme