esdeveniments
XXIII Cursa Popular de la Diada - 10 km MATARÓ

Torna la Cursa Popular de la Diada a Mataró. Te la perdràs?

Clica per accedir a les INSCRIPCIONS - Clica per accedir a la pàgina WEB

La tradicional Cursa Popular de la Diada de Mataró es durà a terme aquest any, el diumenge 10 de setembre, amb sortida i arribada a la zona del TecnoCampus.

Aquesta cursa, de 10 km, estarà organitzada pel Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració de Gesport, l'Ajuntament de Mataró i TecnoCampus.

A la pàgina web oficial, www.gesport.cat/cursamataro podreu anar trobant el reglament i tota la informació de la prova, així com el fomulari online per poder realitzar les inscripcions

El 10 de setembre t'esperem al TecnoCampus!!!

RECOLLIDA OFICIAL DE DORSALS
Diumenge, 10 de setembre de 2017  -  A partir de les 7:30 h al TecnoCampus de Mataró.

SERVEIS
Aparcament gratuït Pàrquing del TecnoCampus - Punt d'Informació - Recollida de xips i dorsals - Servei de dutxes - Guarda-roba - WC Sortida/Arribada - Llebres (ben visibles) per anar a 40', 45', 50' i 55'.
Tots els serveis estaran, correctament senyalitzats.

PREMIS
Bossa del corredor i samarreta commemorativa per a tots els participants. En finalitzar la prova es farà el lliurament oficial de premis als primers classificats de la general i de les categories (veure'n relació).També hi haurà una RIFA de 20 productes, just després dels podis.

Enrique Luque (Rios Runnning) amb un temps 32'47" i d'Enka Viñas (CA Granollers) amb 39'24" van ser els guanyadors de la passada edició, la 22a Cursa Popular 11 de setembre - Mataró 10 km. Consulta la resta de RESULTATS (classificació) i les IMATGES (fotos).