esdeveniments
Cursa Popular ICAMAT

Cursa de 10 km a Mataró per commemorar el 150è aniversari del Col·legi d'Advocats de Mataró.

Clica per accedir a les INSCRIPCIONS - Clica per accedir a la pàgina WEB

BENVINGUTS A LA PRIMERA CURSA POPULAR ICAMAT 

Aquest any el Col·legi d´Advocats de Mataró (ICAMAT) celebrà el 150è aniversari (1867–2017) i per aquest motiu es realitzaran durant tot l´any diferents activitats dirigides a totes les persones e institucions amb les que ens relacionem, ja que com el logo d´aquesta efemèride indica son 150 anys al TEU COSTAT .

Una d´aquestes activitats és aquesta CURSA POPULAR ICAMAT, que tot i celebrar la seva primera edició, desitgem que, gràcies a tots vosaltres, no sigui la darrera, i es converteixi en una cursa tradicional per a tots a nosaltres.

Aquesta cursa, de 10 km, es durà a terme aquest any, el diumenge 12 de novembre, amb sortida i arribada a la Plaça del Jutjat ( Plaza Tomás i Valiente ), que és on el Col·legi té la seva seu .

Cursa que estarà organitzada per l’Il·lustre Col·legi d´Advocats de Mataró, amb la col·laboració de Gesport, l'Ajuntament de Mataró i varis sponsors i patrocinadors que fan possible la seva realització .

En aquesta pàgina podreu anar trobant el reglament i tota la informació de la prova, així com el formulari per poder realitzar les inscripcions fins el divendres anterior a la cursa (tancament online a les 8 del matí). 

Aquesta cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar, siguin o no advocats, si bé i atès que hi hauran uns premis específics pels tres primes advocats i tres primeres advocades classificats/es serà necessari fixar la condició d´advocat o no a la inscripció.

Del preu de la inscripció, l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró destina 1 Euro a la Creu Roja de Mataró com una forma més de col·laboració d'ambdues institucions dins del conveni signat aquest mateix any, i , amb aquest estan inclosos tant el DORSAL, la SAMARRETA COMMEMORATIVA i resta de obsequis que s´entregaran a cada participant de la cursa .

T´esperem el 12 de novembre , vine i participa. 

RECOLLIDA OFICIAL DE DORSALS

Dissabte, 11 de novembre de 2017 - De 10h.- a 13h.- i de 17h a 20 h en la seu de l’Il·lustre Col·legi d´Advocats de Mataró (Carrer Mendez Nuñez , s/n – darrera de la Plaça dels Jutjats de Mataró).
Diumenge, 12 de novembre de 2017  -  A partir de les 7:30 h en la seu de l’Il·lustreCol·legi d´Advocats de Mataró (Carrer Mendez Nuñez , s/n – darrera de la Plaça dels Jutjats de Mataró).
 

SERVEIS

Punt d'Informació - Recollida de xips i dorsals - Servei de dutxes - Guarda-roba - WC Sortida/Arribada - Llebres (ben visibles) per anar a 40', 45', 50' i 55'. Tots els serveis estaran, correctament senyalitzats.

PREMIS

Bossa del corredor i samarreta commemorativa per a tots els participants. En finalitzar la prova es farà el lliurament oficial de premis als primers classificats de la general i de les categories (veure'n relació).