esdeveniments
Cursa Sant Silvestre "CALELLENCA"

Prova de 5km per acomiadar l'any fent esport.

Consulta els RESULTATS provisionals: CLASSIFICACIONS 2017

Límit de participació a 250 dorsals. Al 2016 van exhaurir-se aquests 250 dorsals disponibles. Et quedaràs sense?

Ja pots inscriure't clicant al següent enllaç INSCRIPCIONS.  Consulta el CARTELL.

Clica per consultar la relació d'inscrits/es. PARTICIPANTS.

REGLAMENT SANT SILVESTRE "CALELLENCA" 2017:
 
Art. 1> El Club d’Atletisme Calella amb el suport de l’Ajuntament de Calella i la col·laboració de l'empresa Gesport - Gestió Esportiva del Maresme, organitzen la Sant Silvestre "Calellenca”, que es durà a terme el diumenge, 31 de desembre, al Passeig Manuel Puigvert de Calella.

Art. 2> Els participants faran un recorregut de 5 km (2 voltes), en un circuit totalment pla, just davant del mar, a la façana marítima, pel camí de sorra.  

Art. 3> L’inici de la prova serà a les 10:00 h i el tancament a les 11:00 h, al cap d'una hora del tret de sortida. Els dorsals i la bossa commemorativa  podran recollir-se a la zona del monument de la Sardana, del Passeig Manuel Puigvert, de 8:45 a 9:45 h.

Art. 4> Podran participar totes les persones, sense distinció d'edat ni sexe. Els menors d'edat hauran de portar una autorització paterna per recollir el dorsal.

Art.5> Durant el recorregut tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, el qual constarà de dues voltes.

Art.6> Al finalitzar la prova hi haurà un avituallament que constarà d'aigua, beguda isotònica, fruits secs i botifarra. 

Art.7> Per participar i optar a la classificació, és obligatori tramitar la inscripció online que hi haurà a www.gesport.cat, abonar els corresponents drets d'inscripció, de només 5 euros, i córrer amb el dorsal de l'organització. Es lliurarà trofeu als 3 primers i 3 primeres, així com al 1r i 1a local (a partir del 4t classificat/a).

Art.8> La participació a l'esdeveniment està sota responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa, tot i així l'organització té contractada una pòlissa de responsibilitat civil, així com a una assegurança d’accidents per a cada participant.

Art.9> En cap cas es tornaran els diners de la inscripció, tret que la prova es suspengui per decisió de l'organització i per causes imputables a la mateixa. Les inscripcions es tancaran el divenres, 29 de desembre, a les 21:00 h, o abans si s'assoleixin els 300 inscrits. 

Art.10> El fet d’inscriure’s i participar en aquesta cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L'organització decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.

El comitè organitzador