esdeveniments
Cursa de Pineda de Mar

Acaba la temporada fent marca personal en 10 km en un circuit completament pla.

Inscripcions i tota la informació a www.gesport.cat/cursapineda
 
Torna una nova edició d'aquesta cursa, com a prova oficial de la nova lliga de Championchip i Gesport CIRCUIT MARESMENC DE CURSES. L'esdeveniment es durà a terme el proper diumenge, 10 de juny de 2018.

La prova mantindrà el format i recorregut de les darreres edicions, essent una de les proves més ràpides del territori català, tot i que l'organització ha traslladat l'arribada a l'interior de l'estadi de Can Xaubet, aprofitant-ne les grades pel públic. Es posaran quatre llebres als ritmes de 40', 45', 50', 55', per tal que es puguin assolir les marques personals. I com no, els mitjons tornaran a ser l'obsequi principal d'aquesta cursa de 10 km. Tots els participants rebran, a part dels 2 parells de mitjons, una bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors i un entrepà, a part de l'avituallament final d'aigua, isotònic i fruita.

Les inscripcions pel 2018 ja estan obertes i es tancaran el divendres anterior a la cursa, a les 8 del matí, o bé en exhaurir els 1000 dorsals disponibles.
 
Et quedaràs sense participar-hi??? El proper diumenge, 10 de juny, t'esperem a la línia de sortida. Corre!!!!
 

Informació que cal tenir present

RECOLLIDA OFICIAL DE DORSALS, MITJONS I BOSSA DEL CORREDOR
Dissabte, 9 de juny de 2018
De 17:30 a 20:00 h a les instal·lacions esportives de Can Xaubet a Pineda de Mar.
S'aconsella, per evitar cues, recollir el dorsal dissabte. Enguany, junt al dorsal, es lliuraran els 2 parells de mitjons i la bossa del corredor.

CURSA DE PINEDA DE MAR
Diumenge, 10 de juny de 2018
Recollida de dorsals pendents de 7:30 a 8:30 h a les instal·lacions esportives de Can Xaubet a Pineda de Mar.
Sortida: 9:00 hores Passeig Marítim de Poblenou, davant de la Plaça del Sol (a 500 metres de Can Xaubet, on hi haurà el guarda-roba i la zona de meta). Hi haurà 3 amplis aparcaments propers a Can Xaubet i degudament indicats.

 
Sobre la passada edició del 2017. Consulta els RESULTATS (CLASSIFICACIONS 2017) i les IMATGES (GALERIA 2017).