esdeveniment
10a Cursa de 10 km de Sant Vicenç dels Horts

Parc de la Foneria - A les 10h

Consulta els RESULTATS OFICIALS. Classificació
La 10a Cursa popular de 10Km tindrà lloc el proper diumenge, 11 de novembre, al Parc de la Foneria (Carrer del Claverol 6-8).
 
La cursa transcorrerà pels carrers de la vila i per la llera del riu llobregat (amb quasi 4 kms totalment plans) dins d’un entorn natural privilegiat. Aquest any l’obsequi serà una jaqueta impermeable de la marca Joma, patrocinador de l'esdeveniment, així com la tradicional bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors. La prova comptarà amb servei de llebres que marcaran els ritmes per a realitzar un temps de 45', 50', 55' o 60'  i un servei de massatges per a tots els participants. També hi haurà infables per als més petits.
 
Trobareu una àmplia zona d'aparcament habilitada per als participants i vestidors al CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals.
 
Les inscripcions ja estan obertes en aquesta mateixa web (INSCRIPCIONS) i es podran fer de forma presencial, a partir del 26 d'octubre, al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals (carrer del Claverol, 2-4; telèfon: 93 672 44 48; horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 7.30 a 22 h i dissabtes de 9 a 22 h); i també per internet al web de Championchip. Les inscripcions es tancaran el dijous 8 de novembre per internet i el divendres 9 de novembre de forma presencial al CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, a les 14 hores o en arribar als 500 participants. En cas d’haver-hi places disponibles, es podran fer inscripcions el diumenge 11 de novembre, per un preu de 20 €, a la zona habilitada al parc de la Foneria, de 8 a 9.30 hores. Podeu consultar la normativa completa de la cursa de 10 km a l'apartat del REGLAMENT.
 
Per ampliar la informació, accediu a la pàgina web oficial de l'esdeveniment: www.gesport.cat/cursa10KSVH