esdeveniment
Cursa MARESME5K Canet/Arenys

Cursa solidària amb la Fundació Miquel Valls.

Gràcies a tots els que heu fet un #gestperlela participant a la MARESME5K de Canet/Arenys. Clica per accedir a RESULTATS 2019

INSCRIU-TE amb un clic > FORMULARI INSCRIPCIÓ CANET/ARENYS 2019 

El preu d’inscripció és de només 8 euros, destinant-ne els beneficis de la cursa a la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS (ELA). Les inscripcions es podran realitzar a la web de xipgroc.cat. T'hi esperem!!! Acaba l’estiu corrent amb nosaltres!!!

Recollida de dorsals: El mateix dia de les 18.15 a les 19.15 h al Passeig Marítim de Canet de Mar (alçada davant de l'estació de tren). La sortida es donarà a les 19:30 h des d'aquest punt.

Premis: Trofeu als 3 primers de la general masculina i femenina, així com al/la guanyador/a local dels municipis de Canet i Arenys de Mar.

Obsequis: Bossa del corredor amb varis obsequis.

Avituallament: Al finalitzar la cursa hi haurà aigua i aquarius.

Guardaroba: Hi haurà servei de guardaroba, a part de WC públics i serveis d’assistència mèdica.

Inscripcions: Obertes fins el dia anterior de la cursa (a les 9 del matí es tancarà el formulari online). El mateix dia de la cursa només es podran fer INSCRIPCIONS amb DORSAL PARTICIPATIU SOLIDARI (de les 18.15 a les 19.00h sense opció a classificació). 

Clica per consultar les classificacions > RESULTATS ARENYS DE MAR/CANET-MARESME5K 2018 / Galetia fotogràfica

Podeu contactar amb l’empresa organitzadora a través del mail info@gesport.cat. Podeu trobar més INFO a www.gesport.cat.