esdeveniment
50è Cros Ciutat de Mataró - Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs)

IMPORTANT: CANVI NORMATIVA 

El Consell Esportiu del Maresme i Gesport, organitzadors del Circuit Maresmenc de Cros ens veiem obligats a eliminar el Cros de Lluïsos, de la llista de crossos puntuables pel Circuit Maresmenc de Cros 2019/2020.

Malauradament, la Federació Catalana d’Atletisme ha decidit que els nens i nenes amb llicència escolar no poden participar a la prova mataronina; Gesport i el CEM enteníem que si podien córrer, igual que en edicions anteriors, però, evidentment, no classificar pel Campionat de Catalunya de Cros.

Aquesta no participació és un greuge comparatiu amb la resta de corredors i corredores del Circuit i, per aquest motiu, ens veiem obligats a no comptabilitzar el 50è Cros Ciutat de Mataró.

Finalment, entenem que aquesta decisió, és un error per la promoció del Cros i que els perjudicats són els nens i nenes a qui es nega la participació, volem destacar l’enorme tasca que ajuntaments i entitats esportives de la comarca estem fent per la promoció d’aquest esport.

Sentim les molèsties ocasionades. Podeu fer la inscripció al proper Cros de Calella, AQUÍ , que tindrà lloc el proper diumenge 16 de febrer.