esdeveniment
4a Sant Silvestre Calellenca

Cursa oberta a tothom, circuit a triar entre 5 o 10 kms.

Inscripcions tancades (s'han exhaurit els 250 dorsals) > FORMULARI ONLINE > CARTELL > VEURE INSCRITS ONLINE > ASSIGNACIÓ DORSALS > RESULTATS

REGLAMENT SANT SILVESTRE CALELLENCA 2016:
 
Art. 1> El Club d’Atletisme Calella amb el suport de l’Ajuntament de Calella i la col·laboració de l'empresa Gesport - Gestió Esportiva del Maresme, organitzen la "Sant Silvestre Calellenca”, que es durà a terme el dissabte, 31 de desembre, al Passeig Manuel Puigvert de Calella.

Art. 2> Els participants podran triar entre fer 5 kms (1 volta) o 10 kms (2 voltes), en un circuit totalment pla, just davant del mar, a la façana marítima, pel camí de sorra.  

Art. 3> L’inici de la prova serà a les 10:00 h i el tancament a les 11:30 h, al cap d'una hora i mitja del tret de sortida. Els dorsals, la bossa del corredor i una samarreta solidària (veure'n campanya  EUROTALLER amb la Fundació Theodora)  podran recollir-se a la zona del monument de la Sardana, del Passeig Manuel Puigvert, de 8:30 a 9:30 h.

Art. 4> Podran participar totes les persones, sense distinció d'edat ni sexe. Els menors d'edat hauran de portar una autorització paterna per recollir el dorsal.

Art.5> Durant el recorregut tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, el qual constarà d'una volta pels participants a la cursa/marxa de 5kms i de dues voltes pels de 10 kms.

Art.6> Al finalitzar la prova hi haurà un avituallament que constarà d'aigua, beguda isotònica i botifarrada. 

Art.7> Per participar i optar a la classificació, és obligatori tramitar la inscripció online que hi haurà a www.gesport.cat, abonar els corresponents drets d'inscripció, de només 5 euros, i córrer amb el dorsal de la l'organització.

Art.8> La participació a l'esdeveniment està sota responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa, tot i així l'organització té contractada una pòlissa de responsibilitat civil, així com a una assegurança d’accidents per a cada participant.

Art.9> En cap cas es tornaran els diners de la inscripció, tret que la prova es suspengui per decisió de l'organització i per causes imputables a la mateixa. Les inscripcions es tancaran el dijous, 29 de desembre, a les 21:00 h, o abans si s'assoleixin els 250 inscrits, 

Art.10> El fet d’inscriure’s i participar en aquesta cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L'organització decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.

El comitè organitzador