esdeveniment
Cursa/Marxa Solidària Galeries Pins

Acte solidari "Tots per Xènia" - Cursa de 10 km i Marxa de 5 km. 

ENHORABONA A TOTS I TOTES ELS QUE HEU COL·LABORAT A LA CAUSA SOLIDÀRIA. LA CURSA HA APORTAT PROP DE 2500 EUROS A "TOTS PER XÈNIA". GRÀCIES ESPORTISTES, GRÀCIES MARXADORS, GRÀCIES GALERIES PINS I GRÀCIES AJUNTAMENT DE SANTA SUSANNA I AJUNTAMENT DE MALGRAT !!!

Consulteu els resultats dels participants a la CURSA 10 KM / Ja podeu visitar la GALERIA FOTOGRÀFICA

NOTA: Els que s'han apuntat el mateix dia i han rebut una altra camiseta, podran bescanviar-la per la samarreta commemorativa a Galeries Pins de Santa Susanna, a partir del 13 de maig.

 

ATENCIÓ!!! Inscripcions prèvies exhaurides. El mateix dia es podran realitzar inscripcions, davant de Galeries Pins, de les 7:45h a les 8:30h.

Accedeix a  / REGLAMENT / INSCRIPCIÓ CURSA 10 KM / INSCRIPCIÓ MARXA 5 KM / FORMULARI VOLUNTARIAT / RECORREGUT (Nota: El dorsal i la samarreta commemorativa es lliurarà el mateix dia de la cursa, de 7:45 h a 8:45 h, al davant de Galeries Pins de Santa Susanna, a l'Avinguda del Mar, 15). 

GALERIES PINS, amb la col·laboració de Gesport, organitza el seu primer esdeveniment solidari als municipis de Santa Susanna i Malgrat de mar amb dues proves. Una MARXA lúdica de 5 kilòmetres per a tots aquells i aquelles que vulguin gaudir d’un matí d’esport i de solidaritat, i una CURSA professional, i alhora popular, de 10 kilòmetres per a aquells esportistes que volen competir i fins i tot puntuar en el CIRCUIT MARESMENC DE CURSES.

El motiu solidari de la primera edició de la cursa és col·laborar amb la recuperació de la Xènia, una nena de Malgrat de mar que al febrer del 2016 va patir els efectes més durs d’un enterovirus. Malauradament, la Xènia va quedar tetraplègica com a conseqüència d’aquest virus.

La Xènia és una noia forta i amb ganes de viure la vida, motiu pel qual ha aconseguit petites millores. Però encara li queda molt de camí per recórrer, i GALERIES PINS vol formar part d’aquesta millora.

I tu, també col·laboraràs participant en la marxa o en la cursa?

Endavant, APRETA’T ELS CORDONS PER LA XÈNIA!

+ INFO: www.helpxenia.org

ORGANITZADOR: www.galeriespins.cat

Per a fer-ne difusió, us deixem dues imatges: CARTELL / FOTO XÈNIA