esdeveniments
14a Cursa de Pineda de Mar

Acaba la temporada fent marca personal en 10 km en un circuit completament pla.

Inscripcions i tota la informació a www.gesport.cat/cursapineda
 
Després de la recuperació, al 2016, de la Cursa de Pineda de Mar, torna una nova edició d'aquesta cursa, ara com a prova oficial de la nova lliga de Championchip i Gesport CIRCUIT MARESMENC DE CURSES. L'esdeveniment es durà a terme el proper diumenge, 11 de juny de 2017.

La prova mantindrà el format i recorregut de les darreres edicions, essent una de les proves més ràpides del territori català, tot i que l'organització ha traslladat l'arribada a l'interior de l'estadi de Can Xaubet, aprofitant-ne les grades pel públic. Es posaran sis llebres als ritmes de 37', 40', 45', 50', 55' i 60', per tal que es puguin assolir les marques personals. I com no, els mitjons tornaran a recuperar-se com a obsequi principal d'aquesta cursa de 10 km. Tots els participants rebran, a part dels 3 parells de mitjons, una bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors i un entrepà, a part de l'avituallament final d'aigua, isotònic i fruita.

Les inscripcions estan obertes des del passat dimarts, 18 d'abril, i es tancaran el dijous anterior a la cursa, a les 21 h, o bé en exhaurir els 1000 dorsals disponibles.
 
Et quedaràs sense participar-hi??? El proper diumenge, 11 de juny, t'esperem a la línia de sortida. Corre!!!!
 
Clica per consultar els RESULTATS i les FOTOGRAFIES de la passada edició (5 de juny de 2016). I per a consultar els horaris de la recollida de dorsals i tota la INFORMACIÓ d'aquesta propera edició (11 de juny de 2017).